Н чка чар вниця

А луна не спить гуляє,
При вечірньому тумані.
Зірки як карти розкладає,
І шаманить і шаманить.

Як та фея чарівниця,
Царство ночі напуває.
А щоб небо заіскрилось,
Зірки в бісер наряджає.

І купається в безодні,
Сяйво місячне в ночі.
Нічка плаття одіва чорне,
Срібним шлейфом на плечі.

І дарує нічка ласку,
Всю прозорість в небесах.
Бо природа, то є казка,
Скрізь туман пливе краса!!!


Рецензии