At least to pray is left is left. E. Dickinson

Осталось только лишь молиться,
О мой Иисус на небесах,
Не знаю где твои покои,
Стучусь повсюду, забывая страх.

Твои землетрясенья на свете,
Твои водовороты средь морей,
Скажи Иисус Христос из Назарета,
Поможешь наконец Ты и рабе своей?





At least to pray is left is left.
O Jesus in the air
I know not which thy chamber is, -
I’m knocking everywhere.

Thou stirrest earthquake in the South,
And maelstrom in the sea;
Say, Jesus Christ of Nazareth,
Hast thou no arm for me?

Сборник The complete poems of Emily Dickinson
Бостон, 1924 год


Рецензии