Твоi очi

Твоi очi, рiднi очi
Дивляться з-пiд вiй.
I я хочу, дуже хочу,
Щоб ти знов був мiй.
Щоб смiялось сонце в небi
I цвiли сади,
I приснився сон про тебе,
I прийшов би ти ,
Взяв тихенько мою руку,
До чола приклав,
Подивився в очi-душу
 I ...поцiлував.


Рецензии