По фен-шую

         "слати бомби заказними листами
          кожному @ую, банкіру й буржую -
          Ісус казав жити по фен-шую"
               Сергій Жадан

В нас - запекла війна. Тому наші буржуї
В закордонах відсиджуються по фен-шую!
По фен-шую - країну свою грабували
І по ньому ж - палаци собі мурували.
У феншуйних місцях Конча-Заспи та Пущі
Окопалися зайди ці загребущі!
І настільки згармонізувала свій простір, сволота,
Що країна - у згарищах, а у них - ні прильоту ?
Демони Мамони , певно, оберігають? -
Бо вони ж - його служки, і часу в грабунках не гають!
Показали, які у колишніх президентів палаци бувають? -
У Кучми в Пущі такий, що царські у Пітері - відпочивають!
Казав гід, що спосіб існує надійний-
Перетворить той палац - у музей корупційний?!
Ще й відвідувачам розповідати , як той Кучма, зараза,
Проїбав в Україні все,і що можна, відразу -
Від озброєння держави - всю решту, аж до російського газу!
От покінчить із "руськім міром" наша Вітчизна,
То вже візьме за барки всіх феншуйників грізно -
Отож падайте на коліна перед народом та кайтеся, звісно,
Заким не за гратами, заким непізно!

на фото - можновладний корупціонер у відставці


Рецензии
Когда-нибудь и Кучму будут судить!

Вадим Константинов 2   14.05.2023 13:45     Заявить о нарушении
Безумовно, дорогий Вадиме! Є такий пункт у кримінальному кодексі - "ЗА РОЗКРАДАННЯ У ВЕЛИКИХ РОЗМІРАХ"!А там грабунки - безмежні, надвеликі!!!З Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   15.05.2023 13:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.