О, жiнко

О, жінко! Ти квітка п'янка й чарівна!
Прикраса життя і натхнення!
Граційна і вільна, як мавка лісна,
Як добра веселкова фея.

Ти квітнеш від щастя, від крапель тепла,
Твій цвіт розпускається в грудях!
Ти ніжність струмуєш, немов з джерела,
І радість знаходиш у буднях.

Ти дихаєш, щиро звучиш, ти живеш!
Ти в квітах черпаєш наснагу!
Сумуєш, чекаєш і вабиш, як мед,
Пробуджуєш спрагу азарту…

О, жінко! Ти ніжний і радісний цвіт!
Дозволь йому квітнути в серці,
Щоб завжди душа відчувала політ,
Печаль не лягала на плечі…


Рецензии