***

Warum?

Чому не можу я зімкнути очі
На хвилях оксамитової ночі –
Бо відчуваю, як невпинно плине час,
І привиди кінця показують анфас...

Шалені пристрасті пішли в минуле,
Буття як фініш промайнуло,
А на устах – солоний смак межі –
Життя повсюдно відкидає міражі...

Чому упевнені на схилі люди –
Буття тьм;яніє скрізь і всюди…
Не сперечайся – світ сміється –
Життя коротке, та здається

Завжди так діється в природі,
Що з віком ми з усім в незгоді,
Мабуть, так легше нам піти з життя –
Адже у небі – нове майбуття...


Warum? - нім. - Чому


Рецензии
Супер, люба Вікусю! Вітаю із відновою творчості! Гарних здобутків! Завжди з Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   11.05.2023 10:26     Заявить о нарушении
.
завёл ваш раздел Виктория,со ссылкой
опубл некоторые стихи

Рок Группа Луначарка   17.07.2023 05:29   Заявить о нарушении