На згадку

Лиши собі загадку, забавку,
На згадку, з гаком
Тисячі кольорів,
Тиша буєраків,
Одні нововведення -
Мови паплюження,
Інші - Папюс та його відгалуження.

Будь мені пристрасно-платонічним
(Так, аби, будуючи, під стрілу не потрапила).
Будь мені пристрасно-механічним
(Щоб хінаяни забула правила)

Чи здобула себе
(Краще вже ніччю буремною)

Ну ти вже й світло,
Ну ти вже й затемнення.

О викорчовуючи
Духів із серця,
Залишаю всередині ноту
(Таке собі скерцо).

Хто буде із нас орлом,
А хто аксолотлем?

На згадку
(Здійсни, здійсни мої чисті сни)
Згадай про свій світлий бік,
Втішся галонами книг,
А головне, дистанційна втіхо,
Дихай.


* Зарезервовано за одним з рок-гуртів


Рецензии