Я хочу жити

Я хочу жити, я хочу літа,
Обійм і усмішок кожен день.
Я мрію бути теплом зігріта
Від світлих дум і легких пісень,

Дзвенить і грає прозора річка
Іще холодна після снігів
Танцює-в'ється срібляста стрічка,
Що прагне вирватись з берегів.

І рветься всюди життя на волю,
Бринить, співає квітучий ліс
Манить удаль степове роздолля,
Пташиний щебет лунає скрізь.

Травневий вітер несе натхнення
Шепоче нишком нові вірші
Я хочу крила - стрімкі, шалені,
Подарувати своїй душі.

Співаю, мрію. Я прагну дива,
А ще - веселощів і пригод,
З якими буде душа щаслива
І вільний шлях мій без перешкод...


Рецензии