Почти

              Болгарский
              Природа и Я


               
                П О Ч Т И

                Люляков аромат
                дълбоко вдишвам
                и мислено в утринта
                признание пиша:
                Обичам те, пролет,
                обсипана с цветове,
                с духовни полети,
                надоблачни върхове.
                Сърцето ми радваш,
                вдъхваш мечти
                и ставам пак млада.
                Почти...

                Ана  Величкова


Рецензии