Победа

                Болгарский
                Мир и Время

               
                П О Б Е Д А

                Необходима е победа
                в днешния свят
                над мрака и Злото.
                Да защитим Живота
                красив и богат
                на мисли и чувства,
                на любов и мечти,
                на младост и устреми
                към космически висоти!

                Пътят към победата
                е дълъг и тежък...
                Но ще постигнем
                човечните си стремежи.
                Тъмата ще се разпръсне.
                Отново и завинаги
                Светът ще възкръсне.

                Ана  Величкова


Рецензии