Тонучi кораблi - Sinking Ships, Trees of Eternity

Її пізнавши, ти побачиш - все обман,
Позбавившись усіх своїх переконань.
Цей ніжний тиран веде шляхом твоїх бажань,
Щоб провести тебе крізь Вічності вуаль.

Таємницю розгадай,
Бо корабель мій тоне вже,
Не залишай…
Досі чуєш, як вода
Вічний заклик мій несе,
Все, що знайшла,
І що знайду…

Вона вабить міражем, що хочеш бачить ти.
В обійми її впадеш - вона розіб’є мрії всі.
Так ніжно зруйнує панцир твій, та весь твій біль
Спрямує досягти древа Вічності.

Відкрий мене і розгадай,
Бо корабель мій тоне вже,
Не залишай…
Досі чуєш, як вода
Вічний заклик мій несе,
Все, що знайшла,
І що знайду…


Рецензии