Услед усяму

Поўня…

Ўспыхнуў ружовым –
наш сад…
І ў кіпенне дрыготкім, да ног -
тваіх
ясь…
Скрозь заломы галін
Пранікае сто крат,
нібы прывіды –
блікі
нясе наўздагад…

Услед
усяму.

Ветру ўслед…
Сэрцу ўслед…

... Жыццю ўслед.


Рецензии