Що буде завтра...

* * *
Сьогодні  в  цьому  світі стільки  зла!
В  новинах  лиш  трагедії, стихії:

Десь  голод,  епідемії,
війна -
Диявол  нищить  душі,
не  жаліє.


А  людство  у  страху щодень  живе,
І  невідомо,  що  там  завтра  буде.

Ісус  все  ближче!
Він  уже  гряде!
Залиште  гріх! Побійтесь Бога,  люди!

Та  не  бояться  й  більше лиш  грішать.
І  все  сьогодні,  як  було за  Ноя.

Ще  мить - і  закінчи'ться    благодать.
Що  в  Вічності, скажи, буде  з  тобою?
* * *

Людмила К. - В.
5.5.23.
( Фото Нет)


Рецензии