Сыня птахо

Синя птахо

Синя птахо моя
Синя птахо
Та що душу
Рятуєш земну
Й торжествуєш
Як музика Баха
Тож як зникнеш
Скажи як вернуть?

Синя птахо
Живий талісман мій
Ти надія
І дороговказ
Срібна ниточка
В серці... до Мами
Й Батьківщини
В любові не згас...


Рецензии