Цветы, волшебные цветы

Квіти, квіточки чарівні

Квіти часто нам говорять більше за слова,
Ароматом нас сп'яняють, в них любов жива .
Ніжні, лагідні, тендітні, так чарують нас,
Можна бути з ними довго, забував про час.

В радощі із нами квіти,  поруч, в скрути час,
І підтримку подарують, заспокоюють нас.
Хоч здається, що не вміють розмовляти квіти,
Но подивишся, та зможеш ти їх зрозуміти.

Біля батьківської хати мальви розквітають,
Чорнобривці на подвір'ї посмішки нам дарять,
Гладіолуси, тюльпани, різнобарвні  квіти,
Тішать очі та уміють  душу нам  зігріти.

Квіти, квіточки чарівні, як люблю я вас,
Ніжні божі ви творіння, з нами кожен час,
Відчуваю я на серце радість, світло, ласку,
Ви  даруєте надію, віру в чудо, казку.


Рецензии