Пъе вэсна

                П’є весна               

Клює синиця з абрикоси Місяць.
Квітковий дух в обійми нас, одраз.
І казка ця земна, чи Божа, сниться,
Бо здавна всім відписана зоря.

В вікно жбурляє вітер пелюстками –
Із вічного повтору каламбур.
І п’є весна завареної кави
З пісень своїх розквітчаних бандур.

На вороному конику – гей, вітер
Так пустотливо на сопілці гра.
Стріляють зорі, чи амур, крізь віти.
В цю райську ніч п’янить люба пора.

Клює синиця з абрикоси Місяць.
Несе в зелений квітень білий дим…
Кульбаби килим у роси водиці…
На плечах ранок з Сонцем – в злоті рим.


Рецензии