Врятуй нас, Боже, збережи!

Віддяч, Творець, за наші сльози!
Рятуй нас, Боже, душі грій!
У серці кригою, морозом
По шкірі від страшних подій!

Рятуй від злих, рятуй від зла,
Рятуй від смерті, від хвороб,
Людина кожная змогла
З Тобою в серці жити щоб...

Врятуй нас, Боже, збережи!
Хай зникне все, що зле, чуже...
Пробач, за те, що на межі
Ми від біди, від горя вже...

Терпіння, щоб хватило всім,
Щоб відчай не зчорнив душі...
Віддяч, врятуй, пробач! Дай сил!
Почуй, Творець, мої вірші...
...
Врятуй нас, Боже, збережи!

03.05.2023 р.

(фото із інет)


Рецензии