Недарэка-верш

Аднойчы закахаўшыся ў паэтку,
Зайшоў на каву недарэка верш.
Адчуў як б'ецца сэрца ён найперш,
Расставіў кубкі і паклаў сурвэтку,
А потым зазірнуў у глыб вачэй,
Няспешна так, хвалюяча і смела,
Крануўся вуснаў - і душа даспела
Аддацца цалкам вершу, ды хутчэй...


Рецензии