Пралескi

Прыгожы куток любай сэрцу Айчыны
Раскінуўся вольна наш Горацкі край,
А ў ім, як пралескі, квітнеюць жанчыны -
Ледзь сойде сняжок, хоць букеты збірай!
Еўропа такімі пакуль не багата -
Сапраўдная скабніца роднай зямлі.
Куды там рубіны! Куды там агаты!
Іх скарб - гэта сэрцы, што з песняй жылі.


Рецензии