Усi вiки

***
Усі віки слова пророчі
Сліпили завидющі очі.
Карали люто і жорстоко
Убивством, чи тюремним строком.
Своєю владою потішно
Кружляє зло над світом грішним.
Розносить заздрощів отруту,
Щоб голос правди не почути.
Тривають братовбивчі війни,
Шляхи життєві неспокійні.
Тиран шукає насолоду
В стражданнях іншого народу.
Нікчемне жадібне створіння
Руйнує пам'ять покоління.
Ніхто ніколи не забуде
Прокляття нового іуди.
Немає слів для виправдання,
Надії крапелька остання.
Заграють сурми і трембіти,
Під славнозвісні заповіти.

03.05.2023р.


Рецензии