Палайте!

Палайте!
Допоки грайливий вогонь не згасає
І світло його пробиває туман невідомості.
Це світло життя, що надію в душу вселяє,
Дарує спочинок утомленій болем свідомості.

Лунайте!
Хай голос звучить і пульсує від серця до серця,
Жага до життя подолає усі перешкоди
Мелодія слова живого крізь хмари несеться,
І силу дає у часи лихоліття й негоди.

Кохайте!
Неначе востаннє, тримайте коханих за руки,
Цілуйте до крові, стискайте в обіймах до болю,
Напийтесь доп'яна разом насолоди і муки,
Хай вирвуться демони пристрасті, дикі, на волю.

Чекайте!
І знайте, що час не минає даремно.
В природі нема метушні, в ній усе відбувається вчасно.
Закінчиться ніч, хоч яка б не була вона темна
І сонце зійде - стане знову весняно і ясно.


Рецензии