Short Circuit

The war destroys my brain.
I need to repair the wires.
The mind must have a drain
A short circuit can kill, requiring:

To kill all who kill us?
Kill all who want war?
Kill all who do not want peace?
Kill all who sell arms?
Do we have to kill everyone?
So war is endless?
Or is there something wrong in my head? Should there be a war to the last?
Who will answer?
When will peace come?
Or is the short circuit in my brain impossible to fix?

Короткое замыкание

Война разрушает мой мозг.
Мне следует восстановить провода.
У разума должен быть сток.
Короткое замыкание может убить, требуя:

Убить всех, кто нас убивает?
Убить всех, кто хочет войны?
Убить всех, кто не хочет мира?
Убить всех, кто продает оружие?
Мы должны убивать всех?
Значит, война бесконечна?
Или в моей голове что-то не так?
Война должна быть до последнего?
Кто ответит?
Когда наступит мир?
Неужели короткое замыкание в моем мозгу невозможно исправить?



Коротке замикання

Війна руйнує мій мозок.
Мені слід відновити дроти.
У розуму має бути стік.
Коротке замикання може вбити, вимагаючи:

Вбити всіх, хто нас вбиває?
Вбити всіх, хто хоче війни?
Вбити всіх, хто не хоче миру?
Вбити всіх, хто продає зброю?
Ми маємо вбивати всіх?
Значить, війна нескінченна?
Чи у моїй голові щось не те?
Війна має бути до останнього?
Хто відповість?
Коли настане мир?
Невже коротке замикання у моєму мозку неможливо виправити?


Рецензии