Нич каблучкамы нижно стукотыть

           *  *  *

Ніч каблучками ніжно стукотить
І коники на скрипці гучно грають.
Нічним метеликам не спиться, а кортить
Ще політати по земному раю.

Не спить і повний Місяць в небесах,
Він кутається часом у хмарину,
Жбурляє зорі в чорнім мороці на дах,
На білосніжній, сидячи, перині…

Ніч відбулась у Божому створінні…
В обіймах сну, хоч там ми любі й рідні…

05.07.2011р.


Рецензии