У мене тут

.У мене тут знову пішли з вітром рясні дощі,
проте і далі намагаюсь тримати спокій своєї душі,
і вірити тільки в наше краще, що перейдемо гідно ці хащі..
.У мене тут знову холодна вода краплинами з неба нестримно зліта,
та я намагаюсь і в цьому побачити щось занадто важливе/можливо,
тобі аби щоб було там сонячно/тепло, а я тут ,повір мені, багато що стерплю..


Рецензии