Любов - це дар людинi вiд небес...

Любов - це дар людині від небес,
Що змусить серце битися частіше.
Найтонше із непізнаних чудес,
Що жодне слово сповна не опише.

Любов співає голосом весни
Виводячи чуттєво кожну ноту.
Здійснити здатна найсвітліші сни,
І огорнути крилами турботи,

Зігріти тих, хто мерзне і тремтить
Зневірених зимовими вітрами.
Вповільнити буденний темп на мить,
Розфарбувати сірий світ дивами.

Злетіти й не боятись висоти,
У небесах, від сонця розімлілих.
В дзвінке проміння дикий цвіт вплести,
Піддатись чарам мрій золотокрилих.

Любов вдихне життя у все, що спить,
Наповнить сенсом будь-яку ідею -
Достатньо лиш спинитися на мить
І вічності торкнутися душею...


Рецензии