Безмежна

  Розігріло сонце понад вечір
  Майже все,що було у садку.
  Дарувало кожній там малечі
  Смачностей й солодощів юрбу.

  Ми прибрали  ще  до ранку,
  Наробили смажених блинців.
  Відчинили вікна,щоб у хату
  Прилетів казковий спів.
  Та мелодія,що од віків проб'ється
  Кріз незламну  кригу кам'яну,-
  Надзвичайно мрійна та  безмежна.
  В Українї будь Добру!
 


Рецензии
Дуже Дякую!

Владимир Болсун   18.11.2023 23:39     Заявить о нарушении