Хтосьцi плiтку кладзе у двары...

***
Хтосьці плітку кладзе ў двары,
Хтось за хатай складае дровы.
Дзьмухаўцоў расцвілі шары,
Вольна дыхае лес сасновы.

Хтось старанна дзяўбе зямлю,
Хтось прысеў на ускрайку лесу,
Хтось абходзіць мяжой раллю:
Першамай сваю піша п'есу.

Дзьмухаўцоў расцвілі шары.
Вольна дыхае лес сасновы.
Май чакае сваёй пары,
Каб яму забуяць нанова.

01. 05. 2023 г.


Рецензии