Тихою ходою травень зав тав 01. 05. 23

Тихою ходою
Травень ясночолий
В гості завітав.

Дощик щедро-
Рясний
Його привітав,

З вечора
Та з ночі
Землю напував.

Трави та дерева
Щедро поливав.
Та корінню
Сили
Росту прибавляв.

Травень з
Рясно-росами
Травами
Буяє,
 
Килими
Зеленії щедро
Розстеляє.

Нові,
Ще не бачені
Квіти в собі має

І плоди вже
Краснії
Літу припасає.

В листя повноросле
Деревця' вдягає,

Трав пишно-буянням
Землю прикрашає.

             01.05.23
              Іллінський


Рецензии
Яркий образ месяца мая, щедрого на цветение , дожди.
Брависсимо.
Красив украинский язык.

Дорошенко За   02.05.2023 01:59     Заявить о нарушении