Вже навчилась..

І.С.

Найрідніші у світі очі
Скільки втоми в них та любові!

Їх глибини вивчати хочу
Поглинати їх суму повінь

Дуже тихо та обережно
Доторкатися, відчувати...

Так. Кохаю тебе безмежно.
Моя сутність - ТЕБЕ кохати.

Що нам буде з того не знаю
Застара для яскравих вражень

Просто щиро тебе кохаю

Вже навчилась з тим жити...

Майже.


Рецензии