Брасам

Гэй жа гоу,
Cаколікі-дзеці,
Беларускiя хлопцы у свеце,
У савецкіх нарад- дэпутатах
І у іншых нарадах-парадах.

Гэй жа, гоў!
Будзь гатоў!


Вы вазьміцеся за рукі, людзі,
І стварыце вы цуда у свеце:
Хай пабачаць вас, хай вас прыкмецяць
І старыя і малыя людзі!


Гэй жа, гоў!
Будзь гатоў!


Ад савецкіх  нарадаў-парадаў,
Да салдацкіх парадаў-гарматаў
Расцягнецца дзівосны ланцуг,
Што складаецца  з тысячаў рук.

Гэй жа, гоў!
Будзь гатоў!


І ў цішы, што узнікае сам-насам
Прагучыць наша громкае: "БРАСАМ"
БРАСАМ!БРАСАМ!
У лоб абцасам!
Наркаманам ды п..см!


Гэй жа, гоў!
Будзь гатоў!


Рецензии