Кораблi

Хвилі є і хвиль немає
Так чомусь в житті буває
Але бачиш - там у морі кораблі...

Вони йдуть в далекі крАї
Береги їх проводжають
Але знаєш - сердцем завжди на землі
.....
Й Глибини дивний крик
Відзеркалює в мені
Двох стихій інший світ...
В небі й в морі - Кораблі.
.....
Вітер дме, сил набирає
Кораблів дістать бажає
Але в небі - зорі наче вартові

Хвилі є і хвиль немає
Вітер дме, сил набирає...
Але бачиш - там у Небі кораблі
.....
Й Глибини дивний крик
Відзеркалює в мені
Двох стихій інший світ...
В небі й в морі - Кораблі.
Й Глибини дивний крик
Відзеркалює в мені
Двох стихій інший світ...
В небі й в морі - Кораблі.

----
Картинка из Интернета


Рецензии