Лютий навчив

Лютий навчив міцноніжнощиро обіймати на відстані,
цінувати кожну мить, як останню,
бачити сенс своїх днів у вчинках таких невідомих раніше людях,
часто повертатися пам*яттю минулого й розчинятися в ньому, порівнювати,
шанувати тих, хто поруч іншим світом, але завжди вже поруч.

Шкода, що вартість цих не потрібних нам,Людям, повчань беззупинно/вагомо/дуже висока й надалі.


Рецензии