Голод

Ти не ти, коли голодний
Ледь зглузду не з"їхав, бо дуже тут модний
Навіть не уявляешь...
Як їжі з ними бажаешь!
2-3 дні під вибухи від ракет
І вже не допоможе омлет;
Вибігаешь, немов та собака
Хай на вулиці повінь та мряка
Під"їджає у падік авто
Ось таке сьогодні пальто.
А якщо немає інтиму
В психлюкарні забракло зажиму...
Маячня це, бо є автомати!
Ось такі нині лопати
Інколи у дворі стрікочуть
Потім плачуть наче хохочуть.
Добрий сон, риболовля, походи
Знадобилися мені огороди
Яблуневі сади, щоб чавити сок
Став немов той огірок,
Що хотіли викрасти діти
Немає більше освіти...


Рецензии