Справа

Справа у тому
Що не повернутись додому...
І дратує дуже ця шкіра
Вже немов та Багіра!
А на мене усі перехожі
Друже, дуже ми схожі
Та не вже, я когось провокую?
Кожну мить натхненно смакую
Коли справ в мене більше немає
За мене хтось с бейбой гуляє
Це для крінжу, бо в очі не бачив
З ким приймав, з ким тут пиячив.
Ти порівнюєшь людей, не ті міста
І якщо пройти окуліста
То зовсім з ними не схожі
Здогоняють все життя перехожі
Так, для помсти, а потім столиця
Там таке до нас ставлення, бо це небилиця
Я обожнюю війни багато століть
Кров із крана, щоб руки відмить.


Рецензии