Сонячне левенятко

Аж ось і левенятко,
Малесеньке дитятко.
Кумедний і грайливий,
Розумний і кмітливий.

В очах – промінчик сонця,
Що світить у віконце.
Це лагідне дитятко
Шанує маму й татка.

Візьміть ще до уваги:
Бажає вам наснаги,
Даруночків красивих
І посмішок щасливих.

      28.04.2023

Автор картини «Український левчик»: Анна Сірош, 2023


Рецензии