Не досить?

                Уночі 27.04.2023 року (01.00) росія з акваторії Чорного
                моря обстріляла Миколаїв чотирма ракетами «Калібр».
                Один приватний будинок зруйновано, інший пошкоджено,
                суттєво пошкоджена багатоповерхівка та історична
                будівля.
                Наразі відомо про одного загиблого і 23 поранених,
                серед яких дитина.

І знову Миколаїв у прицілі
у нелюдів, ні – кінчених катів…
Простий народ вони беруть за цілі!
Хіба не досить вам іще «сватів»?!

Не досить ще «слов’янського братерства»,
імперського, із кров’ю, язика?
А українським соціальним верствам
не зрозуміле слово козака?

Тоді скажу відкрито і відверто:
допоки вибір свій не зробим ми –
готові будьте кожну мить померти
і засмагать од «братньої» зими!.

27.04.2023


Рецензии