Прообраз и добра, и счастья

О как нежна и как прекрасна
Земли весна, нежнейших грёз,
Души людской так резонансно
И лепесткам тончайшим, роз;
Полёту ласточек свободных
На трепете свирели, нот –
Гимн жизни одухотворённый
До самых, до любви высот.
Как всё в Природе гармонично,
Творца Вселенной мастерство,
Необычайно поэтично,
Всё в ней  – живое существо.
Прообраз и добра и счастья,
Вершиной в них – ты, человек!
Зачем находишь сам несчастья
Не раз, за свой короткий век?
27.04.2023г.

Прообраз і добра, і щастя

О як же ніжна і прекрасна
Землі весна, ніжнійших мрій,
Душі людській так резонансно,
Троянд пелюсток в цій порі;
Цей ластів’ят політ так вільний
На трепеті сопілки, нот.
Гімн радості життя, весільній,
Любові до самих висот.
Як все в Природі гармонійно,
Творця майстерність, божество,
Так надзвичайно поетично,
Усе в ній є живе єство.
Прообраз і добра, і щастя,
Вершиною в них – чоловік!
Тож сам вишукуєш нещастя
Не раз, за свій короткий вік?
27.04.2023 р.


Рецензии