Свiтлi Душi

Хтось сказав, Душа - бездонна,
білосніжна і свята.
В кожній матінці - Мадонна
горем й щастям розквіта...
в батьку - сила й ласка Божа,
в немовляті - таїнА...
Убивать людей негоже,-
то непрОщена вина.
Цвіт землі моєї гине
від напАдників лихих,
кров багряна України
на руках і душах їх.
Боже, як це може бути?
І закІнчиться коли?
Світлі Душі нищать люди,-
чи колись людьми були,
а тепер - мерзенні біси,
сатаністи-зомбаки.
Боже, опусти завісу
на кацапів-хробаків.
Бо хіба душа безжальна?
Серце схильне до війни?
Боже, шли загін каральний -
Світлі Душі борони.


Рецензии