my name is Dust

autumn
has come here at once
autumn in my terrains
i cannot lift my eyes

for some, to smoke incense
and to breathe the black smoke for some
time to burn money,
time to die young

time to lie right in the eyes
time to send the useless under the knifes
you can't bring us back no more,
you can't catch us

November, won't you teach me
to see light in the pitch black darkness
teach me your excuses
that do not exist

teach me how to render unto you
for the wonderful truth
i got nothing to tell you
i am no one, my name is Dust

you don't know me,
my name is Dust


Аквариум – Пыль

Осень
Пришла здесь и сейчас.
В моей земле осень.
Я не могу поднять глаз.

Одним курить ладан,
Другим вдыхать чёрный дым.
Время жечь деньги,
Время умирать молодым.

Время лгать, глядя в глаза,
Время – ненужных под нож,
Нас уже не догонишь,
Нас уже не вернёшь.

Ноябрь, научи меня
В кромешной тьме видеть свет;
Научи оправданиям твоим,
Которых нет.

Научи, как воздать тебе
За счастливую быль.
Мне нечего сказать тебе.
Я никто –
Моё имя Пыль.

Ты не знаешь меня –
Моё имя пыль.


Рецензии