Любити тебе, як життя

Любити тебе, як востаннє,
Тонути у темних очах.
В безодні палкого кохання -
Змальований зорями шлях.

Любити і вірити, знати
Що поруч ти будеш завжди.
Довіра не звідає зради
Під гнітом лихої біди,

І в щасті мене не покинеш,
А я буду вірна тобі.
До мене хоч звідки полинеш
Як в радості, так і в журбі.

Це все не збагнути свідомо,
Прозоре, мов шосте чуття -
Не відати сумніву, втоми -
Любити тебе, як життя!

З тобою у рай і у пекло,
Два серця з'єднались в одне,
З тобою і взимку так тепло,
Ми разом - і це головне!


Рецензии