Ой, весно, весно!

I знову я на полюванні
Із камерою в телефоні,
І знову я горю бажанням
Тримати світ в своїх долонях:

Красу, що нам весна дарує -
Вбрання зелене з квіточками.
Хоч, часом вітерець жартує,
Йдучи поміж дерев стежками,

Вздовж скверів, клумб, чекаю миті,
Як вщухне той бешкетник-вітер,
Яскравим кольором налиті,
Зніму на пам'ять ранні квіти.

Ось, як нарциси блідолиці
З тюльпанами існують в мирі!
Ой, весно, весно! Чарівниця!
Подяка за натхнення - щира!

Іще би, всім, отак, у світі
Навчитись мирно, дружно жити...
В писанні: будьте наче діти...
А ми? Мов мороком сповиті...

Хай явиться до всіх прозріння
Й пробудження прийде з Весною!
Лиш для добра благословіння
Нехай дає Творець з любов'ю!

24.04.2023 р.

(світлина - моє авторське фото)


Рецензии