Брюнетка

Брюнетка. Бліда, наче привид
Свавільна, як сотня чортів!
А натовпу дай лише привід
Для танцю священих вогнів.
Їй в спину кричали - "Блудниця!
Хрещеного люду ганьба!"
Злетіла душа, наче птиця,
Горіли весь біль і журба.
Прокляття, що сипались слідом,
І пристрасть таємна в очах...
Оманливим спалена світлом
Навіки ти в наших серцях.


Рецензии