Душа, коль перед Богом

   

Вьётся, вьётся вдаль дорога,
Толь весёлость, толи грусть?
И душа, коль перед Богом –
Чем я с миром поделюсь?

Что скажу – что жил на свете,
Много видел, испытал?
К Вере шёл и шёл к Заветам,
Никого не упрекал.

Всё не так как надо, братцы –
От великого ль ума?
Так, формально верим в святцы,
Совесть в бок, чтим закрома…
24.04.2023г.

    Душа, як перед Богом

В'ється, в'ється вдаль дорога,
Чи веселість, чи жура?
І душа, як перед Богом –
З світом чим вділюся я?

Що скажу – що був на світі,
Світлом жив, нараз страждав?
Йшов до Віри і Завітів,
Будь кого – не дорікав.

Все не так як треба, братці –
Тож як розум тьмі продать.
Так, формальна віра в святці,
Совість в бік, багатство дай…
24.04.2023 р.


Рецензии