Бiльше не повернусь

Не витрачай свої сльози даремно - він до тебе вже не прийде
Ти запам;ятала його улюблений запах - одягнувши його чорну футболку
Не витрачай даремно свій організм - не торкайся пляшки вина. Вже нічого не зміниш нажаль
Потяг пішов в один далекий шлях - він не повернеться , візьми його та пробач.
Він не хотів аби все занадто далеко зайшло. Він хотів секс і видовищ - ти хотіла сім;ю.
Він вже не повернеться до тебе , і пляшка в тебе порожня , і номер його висить в телефоні.
Дитячі казки - давно вже прочитані всі
І повітря стало зовсім холодне - уяви , що я відчуваю?
Порожньо все всередині - останній раз я принесу тобі квіти , останній раз відчую цей голод
Нажаль не завжди - щасливий випадає кінець.
Хтось тобі дарує машини і рози , а хтось і зовсім не має грошей.
Я вже не повернуся тверезим - пробач , що не видалив твій номер
Ти була моя остання краплина - тепер я нікому не вірю.
Я створений з попелу , і з того , що залишилось від мене.
Я спотворений часом - мені не до відносин
Ти спалила мій останній сірник , одна сигарета на двох - здається кінець.
Знаєш як в тирі - шансів більше на сьогодні немає.
Ми використали все - до глибини наших кінцівок.


Рецензии