Maestrul cu vioara

M; odihnesc la cr;;m; ast; sear;,
L;utarul c;nt; la vioara,
Eu aud cum r;de,
Eu aud cum pl;nge,
;i parc;-i mai u;or la inimioar;.

Ia mai sc;r;ie pe strune cu arcu;ul!
Maestre , bani pe mas; ;i-am pus m;i!
S;-mi chiui  la vioara,
C;ci via;a nu-i u;oar;,
Sunt de mult plecat din a mea ;ar;.

Hai l;utar, mai f;- o c; sa ;ipe,
C;ci via;a e pe lame de cu;ite,
Pe suflet am o ran;,
;i beau ;n ast; sear;,
C;nt; mai duios s; nu m; doar;!

Mai sc;r;ie s- ajung; p;n; la suflet,
Zg;rie acolo unde -i putred,
Sunt pr;p;dit prin lume,
De unde sunt, mai spune,
Aminte;te -mi care-i al meu nume!

M; odihnesc la cr;;m; ast; sear;,
L;utarul c;nt; la vioara,
Eu aud cum r;de,
Eu aud cum pl;nge,
;i parc;-i mai u;or la inimioar;.


Рецензии