Кохай, бо час тебе не жде

Кохай, бо час тебе не жде.
Він забирає твої дні і ночі.
Кохай, допоки тіло спрагле й молоде,
бо в старості кохають тільки очі.
                Ліна Костенко
------------------------------------
Люби, покамест жизнь не пролетела.
В ней тают дни твои и ночи.
Люби, как жаждет молодое тело,
Ведь в старости так любят только очи.
------------------------------------


Рецензии