Я люблю читати Вашi вiршi. Коханiй Поетесi

Я люблю читати Ваші вірші,
Що глибокі, наче Ваші очі.
Мріяти люблю: що ще напише
Та, чиї вірші читати хочу?

Поетеси різні є на світі.
Поетеси вірші різні пишуть.
Але я одну лише любити
Поетесу буду, ту, що пише

Щастя зрозумілими словами, –
Вашими словами, поетесо...
Я люблю зачитуватись Вами –
На Голготи з Вами вірші нести...


Рецензии