Крутой путь

                Болгарский
                Мир и Я

               
                СТРЪМЕН  ПЪТ

                Аз лутах се по стръмен път
                и от стихиите изровен.
                Преминах през гореща твърд,
                през думи тежки и отровни.

                За миг не спрях. Преодолях
                на Злото вълчите капани.
                И песни пролетни запях,
                и излекувах люти рани.

                Ана  Величкова


Рецензии