Найважливiше

На старій хатині журавлі в гніздечку,
спарувались років десь тому із три...
Я проходжу часто звідти недалечко,
і любуюсь ними теплої пори.
А Господь для мене теж обрав родину,
щоб нарешті втратам в серці не пекти...
бо найважливіше у житті людини
світлу, схожу душу в світі віднайти.
Хай не те здоров'я, що було раніше,
хай біліють скроні нині у обох,
мудрість визріває у комфортній тиші,
де з'єднались душі - там присутній Бог.


Рецензии