Село в низине у реки Курячевка 18. 04. 23

Село в низині
Біля річки.

А далі бугри
Хвилясті із полями,
Обсажденими
Захисними лісосмугами,

А по-між ними.
Балки, вибалки
Круті , стрімкі,
Обривчасті чи невеличкі.

А  в них чагарники,
Терни, шипшина,
Дереза, полин
Нехвароща та
Маслина.

Великими ділянками
По урвищах
Та балках тягнуться
Гаї,  лісочки
Та ліси.

Найбільші:
Розсипний,
Вільмінський.
Найближчий: Панський.

(Моє рідне село
Курячівка, Білокуракінського району, Луганської області в одній із братніх і дружніх республік єдиного могутнього Радянського Союзу,-Українській. А раніше  село Старобільського уїзду Катеринославської губернії Російської держави)

               18.04.23
               Іллінський

               


Рецензии